« Ožujak 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
26 | 27 | 28 | 29 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
1. Izjava o zaštiti osobnih podataka
2. Zamolba za izdavanje duplikata svjedodžbe
Pričekajte s kupnjom udžbenika do rujna i prvog sata s predmetnim nastavnikom.
3. UDŽBENICI ZA ŠKOLSKU GODINU 2023./24.
Učenici 3. i 4. razreda, tehničari nutricionisti, posjetili su u pratnji nastavnica Elvedine Korda i Marine Grubešić u petak, 3. 5. 2019. prehrambene pogone u Istri, Institut za poljoprivredu i turizam te Veleučilište u Poreču.
Jutro je započelo posjetom pekare IZO - Balići gdje su vidjeli strojeve i tehnologije dobivanja pekarskih proizvoda koje su i sami kušali. Nakon svježih i ukusnih krafni posjetili su novu, modernu pivovaru San Servolo u Bujama te vidjeli strojeve i sirovine za proizvodnju raznih vrsta piva.
U Poreču, na Institutu za poljoprivredu i turizam, dobili su obilje informacija o maslinovom ulju i vinu, senzorskoj ocjeni kao i Propisima koje moraju zadovoljavati kada se stavljaju na tržište.
Izvanučionička nastava se nastavlja posjetom Veleučilištu Poreč i njihovom vinskom podrumu gdje su mnogi studenti napravili svoje prvo vino (Arman, Kozlović, Matošević...). Učenici su dobili informacije o nastavku obrazovanja na Veleučilištu.
Posjet završava vođenom senzorskom degustacijom istarskih vina teran i malvazija.
Fotografije u galeriji ovdje