preskoči na sadržaj

Strukovna škola Pula

Login
Webmail

Virtualna šetnja

EU projekt

Katalog knjižnice

Medijska pismenost

 

 

Kalendar
« Ožujak 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Korisni linkovi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 18. 7. 2022.

Ukupno: 63626
Ovaj mjesec: 3200
Ovaj tjedan: 327
Danas: 21
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Izvanučionička nastava: IZO - Balići, San Servolo, Institut za poljoprivredu i turizam i Veleučilište u Poreču
Autor: Ana Milovan, 16. 5. 2019.

Učenici 3. i 4. razreda, tehničari nutricionisti, posjetili su u pratnji nastavnica Elvedine Korda i Marine Grubešić u petak, 3. 5. 2019. prehrambene pogone u Istri, Institut za poljoprivredu i turizam te Veleučilište u Poreču.

Jutro je započelo posjetom pekare IZO - Balići gdje su vidjeli strojeve i tehnologije dobivanja pekarskih proizvoda koje su i sami kušali. Nakon svježih i ukusnih krafni posjetili su novu, modernu pivovaru San Servolo u Bujama te vidjeli strojeve i sirovine za proizvodnju raznih vrsta piva.


U Poreču, na Institutu za poljoprivredu i turizam, dobili su obilje informacija o maslinovom ulju i vinu, senzorskoj ocjeni kao i Propisima koje moraju zadovoljavati kada se stavljaju na tržište.

Izvanučionička nastava se nastavlja posjetom Veleučilištu Poreč i njihovom vinskom podrumu gdje su mnogi studenti napravili svoje prvo vino (Arman, Kozlović, Matošević...). Učenici su dobili informacije o nastavku obrazovanja na Veleučilištu.

Posjet završava vođenom senzorskom degustacijom istarskih vina teran i malvazija.

Fotografije u galeriji ovdje





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju